Beeren Bodywear is Beregoed!

Beeren Bodywear Logo

Het merk Beeren is al vele jaren een begrip in de wereld van het ondergoed.
Voorheen in de volksmond bekend als “Beeren Tricot”, waarmee men al direct aangaf dat de gebruikte katoen van dusdanige kwaliteit was dat het een begrip op zich werd. Tegenwoordig is de naam veranderd in “Beeren Bodywear”, maar heeft men nog steeds diezelfde goede, degelijke kwaliteit en daar houden wij van bij Boutique Njoy.

 

Het assortiment is door de vele jaren zeer uitgebreid geworden. Zo maakt men naast het bekende, klassieke dames, heren en kinderondergoed tegenwoordig ook het modernere ondergoed. Slips, boxershorts, hipsters, hemden en T-shirts, niet alleen in een katoenen-tricot uitvoering, maar ook elastische katoen en nog fijner in het zachte en gladde microfiber. Deze (elastische) stoffen zorgen voor een uitstekende pasvorm en zijn daardoor niet zichtbaar onder uw kleding. Het grootste deel van de collectie bestaat dan ook uit artikelen zonder zij-naden. Hierdoor vormen de stoffen zich als het ware naar uw lichaam, waardoor huidirritatie wordt geminimaliseerd en/of voorkomen. 

 

Beeren Bodywear brengt een collectie ondergoed voor het hele gezin; heren, dames, (jonge) kinderen en zelfs voor de allerkleinsten! Ook is de collectie geschikt voor zowel de zomer als de winter met de speciale thermo-collectie. In de basis vindt u de kleuren wit en zwart natuurlijk terug, maar daarnaast ook leuke modekleuren, printjes en streepjes.

 

 

Bij Boutique Njoy kunt u dus terecht voor het hele gezin, bekijk hier de collectie en bestel snel, veilig en gemakkelijk via iDeal. Bestel boven de €50,- en uw Beeren Bodywear wordt gratis bij u thuis bezorgd.

Zeer binnenkort online:

Zoals u kunt zien zijn wij nog volop bezig met de webshop.

De collecties 'Jongens', 'Meisjes' en 'Baby's' komen binnenkort online!

 

Kunt u niet wachten? Kom dan naar één van onze weekmarkten of volg ons op Instagram of Facebook! Wilt u liever dat wij u een bericht sturen zodra de collectie online beschikbaar is?

Stuur ons dan een e-mail en u wordt als eerste ingelicht!

Een greep uit onze Beeren Bodywear collectie: